Шофьорски курсове София | Автошкола Василеви

Шофьорски курсове София | Автошкола Василеви

Автошкола Василеви провежда шофьорски курсове в столицата и се ползва с доверие от страна на младите кандидат-шофьори, които търсят качествено обучение на добра цена. Шофьорите, потърсили услугите на автошколата, показват високи резултати на изпитите за шофьорска правоспособност.

Курсистите на автошкола Василеви могат да се възползват от добре поддържан автопарк, който гарантира тяхната сигурност на пътя. Всеки един от автомобилите им е подложен на непрекъснат технически контрол, тъй като здравето и безопасността на техните клиенти стои на първо място сред приоритетите им.

Инструкторите на автошколата обръщат персонално внимание и търсят индивидуален подход към всеки един от курсистите си. Те изготвят графика на занятията съвместно с кандидат-шофьорите, които обучават. Екипът им неслучайно се ползва с доверието на клиентите в град София и близките населени места. Инструкторите притежават богат опит и особен подход в обучението, който ги превръща в предпочитан избор за много курсисти, търсещи оптимално съотношение между цена и качество.

Автошкола Василеви предлага шофьорски курсове за всички категории автомобили, както и специализирани курсове за възстановяване на точки, професионална квалификация и превоз на опасни товари.

Свържете се с представител на автошколата на посочените координати за контакт, за да получите повече информация по въпросите, които Ви интересуват, както и да се запознаете по-подробно с услугите, които те предлагат.

Информация за контакт:

Виж също

thumbnail
hover

Авторепаратура и сервизно обслужване в с....

ЕТ ДИМИТРОН-ИЛКО ИЛИЕВ се намира в с. Кривина и предлага автобояджийски услу...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Сервизно обслужване на товарни автомобили София...

Тодоров Сървисиз ЕООД предлага автосервизно обслужване на отлично ниво. Тех...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Пътна помощ Антоново, Търговище, Велико Търново...

Пътна помощ Барак предлага на шофьорите в североизточна България техническ...

  • Публикувано от bgstart