Класация на най-добрите автомобили за 2015 г.

Класация на най-добрите автомобили за 2015 г.

Моделите, които попадат в класацията за най-добрите автомобили за 2015 г., са отличници в своя клас или най-малкото се нареждат сред първенците. Освен това се класират добре по отношение на параметър „надеждност“ и изпъкват в краш-тестовете.

Първенец сред автомобилите като цяло: Tesla Model S

Въпреки че през 2014 г. се появиха впечатляващи нови автомобили, никой от тях не успя да засенчи иновативната Tesla, ето защо за втора поредна година тя е избрана за най-добра кола като цяло. С течение на времето автомобилите бързо остаряват с появата на следващите обновени модели. Но със своите страхотни софтуерни ъпдейти, Model S, който се появи през 2013 г., има много от новите функции на модела, който се произвежда днес. Model S е страхотен електрически автомобил с луксозен външен вид.

Компактна кола: Subaru Impreza

Интериорът на Impreza е впечатляващ, особено когато човек трябва да се вози на задната седалка. Направените наскоро подобрения намаляват шума в купето и освен това пътуването се оказва по-удобно, отколкото с някои по-скъпи автомобили. Моделът харчи повече гориво, но пък това се компенсира от задвижването на всички колела. Освен това Subaru Impreza демонстрира необходимостта от съвременна инфотейнмънт система. Impreza е малко по-скъп компактен седан, но с висока стойност.

Луксозна кола: Audi A6

Бърз, подвижен и лесен за управление, модел A6 на Audi си остава машина, фокусирана около шофьора, която се кара безпроблемно по път с много завои. Стилът и оформлението на интериора на колата са пример за функционална елегантност без излишна показност. Освен това шофьорът бързо свиква с инфотейнмънт системата.

Зелен автомобил: Toyota Prius

Със сигурност има и други хибриди и електрически автомобили, но нищо не може да се сравни с достъпността, икономията на гориво, елегантния вид и надеждността на този модел. Ето защо автомобилът попада в класациите 12 поредни години. Това е перфектното решение за икономично превозно средство.

Миниван: Honda Odyssey

Това е най-добрата кола на Honda – всекидневна на колела с подвижни седалки за до осем пътници. Има възможност за вградена прахосмукачка за почистване. Освен това Honda Odyssey дава добри резултати в краш-тестовете. Все още липсва AWD версия на автомобила, а и може да се поработи върху надеждността, но все пак това е една от най-добрите автомобили на пазара за тази цена.

Виж също

thumbnail
hover

Годишни технически прегледи за мотоциклети, леки...

ГТП Ауто Груп се гордее със значителен опит в сферата на автосервизното обсл...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Рекламна и консултантска дейност в София...

СИ ЕС Трейдинг специализира в сферата на консултантските услуги и притежава...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Диагностика, сервиз и тунинг в Хасково...

Шишков Дизел е автосервиз с отлична репутация, разположен в град Хасково. То...

  • Публикувано от bgstart