Автосервизно обслужване в град Калофер | ЕТ Краси – Красимир Радойнов

Автосервизно обслужване в град Калофер | ЕТ Краси – Красимир Радойнов

ET Краси – Красимир Радойнов се намира в град Калофер и предлага на шофьорите професионално сервизно обслужване на техните автомобили, извършвано от експерти с дългогодишен опит в сферата. Фирмата се ползва с доверието на много от водачите в града и региона. Те непрекъснато печелят нови клиенти благодарение на своята безупречна репутация на пазара на автосервизни услуги.

Автосервизът държи на професионализма и коректното отношение към всеки един от своите клиенти. Техният екип държи на високото качество на услугите,които предлага, тъй като добре знае, че всеки компромис с ремонта по Вашия автомобил е компромис с безопасността Ви.

ЕТ Краси – Красимир Радойнов строго следи за спазването на всички срокове за изпълнение на планираните ремонтни дейности по Вашето моторно превозно средство. Служителите на автосервиза вярват, че времето на клиентите им е ценен ресурс и отговорността към навременното завършване на всяка задача е от ключово значение.

Сервизът на ЕТ Краси – Красимир Радойнов има на свое разположение отлично оборудване от висок клас, което може да гарантира издръжливостта на всеки ремонт. Фирмата държи на традицията, но с готовност следи иновациите в сферата и търси нови начини да бъде от полза на многобройните си клиенти.

Научете повече за услугите, предлагани от екипа на сервиза, като се свържете с представител на ЕТ Краси – Красимир Радойнов на посочените координати за контакт. Те с удоволствие ще Ви консултират по въпросите, които Ви интересуват, и ще Ви окажат нужното съдействие, за да направите информиран избор за Вас и Вашия автомобил.

Информация за контакт:
Карлово, ул. Блъскова 2
+359 876 497 314
nib_61@abv.bg

Виж също

thumbnail
hover

Годишни технически прегледи за мотоциклети, леки...

ГТП Ауто Груп се гордее със значителен опит в сферата на автосервизното обсл...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Рекламна и консултантска дейност в София...

СИ ЕС Трейдинг специализира в сферата на консултантските услуги и притежава...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Диагностика, сервиз и тунинг в Хасково...

Шишков Дизел е автосервиз с отлична репутация, разположен в град Хасково. То...

  • Публикувано от bgstart